Optimalisatie bedrijfsmanagement

Hoe neem je de juiste strategische en operationele beslissingen op je witloofbedrijf? We ontwikkelden een instrument om je daarbij te ondersteunen met als doel het verhogen van de rendabiliteit. Deze witloofbarometer bestaat uit 3 tools: ENDIFE 1.0, ENDIFE 2.0 en ENDIFE 3.0.

ENDIFE staat voor voor ‘Educatie en Diagnose van Financieel-Economische Gezondheid van witloofbedrijven’.

 

Wil je op basis van je bedrijfseconomische gegevens een snelle en eenvoudige doorlichting maken van de financieel-economische gezondheid van je bedrijf, dan heb je ENDIFE 1.0 nodig. Heb je geen bedrijfseconomische boekhouding, dan kan je de tool ook gebruiken met een aantal voorbeeldbedrijven.

In de brochure ‘Financieel-Economische gezondheid van witloofbedrijven’ vind je de nodige achtergrondinformatie over de financieel-economische gezondheid van witloofbedrijven en hoe je een diagnose kan stellen.

 

Wil je na de diagnose het mogelijke effect van kleine veranderingen op je bedrijf eens snel doorrekenen? Dan ben je bij ENDIFE 2.0 aan het juiste adres. Met kleine veranderingen bedoelen we veranderingen die bijvoorbeeld slechts één seizoen effect hebben.

De brochure ‘Analyseren van kleine veranderingen op een witloofbedrijf’ geeft meer achtergrondinformatie.

 

Wil je het mogelijke effect van grote veranderingen op je bedrijf doorrekenen? Dan moet je ENDIFE 3.0 hebben. Met grote veranderingen bedoelen we veranderingen die gedurende meerdere jaren effect hebben. Het gaat dus over investeringen in bijvoorbeeld nieuwe machines of extra grond.

 

Houd onze activiteitenpagina in het oog of abonneer je op de nieuwsbrief, zo mis je geen enkel infomoment en blijf je op de hoogte van ons onderzoek.

Heb je een vraag? Contacteer me!

Sorry, No posts.